Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Massage op Texel


Klassieke lichaamsmassage

Wanneer u gaat liggen komen de heerlijke geuren van de massageolie u tegemoet. Geniet van de expertise van de kundige specialisten die uw lichaam goed onder handen kunnen nemen, met maar één doel, totale ontspanning in onze luxe spa.

Hotstone massage

U kunt ook kiezen voor een hotstone massage. Laat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen in combinatie met aromatische geuren. Geniet van het ultieme wellness gevoel.

Sportmassage

Bent u toe aan een krachtige massage waarbij de afvalstoffen worden afgevoerd? Door een betere doorbloeding en stimulatie van de stofwisseling zullen de spieren sneller herstellen na zware inspanningen. De inhoud van de massage wordt met u in overleg doorgenomen. Wij bieden ook nog verschillende wellness spa behandelingen aan van de volgende producten: Ahava, Jean D’Arcel, Treets en O.P.I.

Duobehandelingen, wellness beleving voor 2 personen tegelijk!

Alle behandelingen kunt u ook in duoverband boeken. Samen genieten van een heerlijk dagje wellness in De Koog op Texel. Bijvoorbeeld een lekkere gezichtsbehandeling, voetspa, handspa, fish spa en/of massage.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?