Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 21 24 42 31

Afspraak maken


Online behandeling boeken

Sinds kort kunt u bij ons ook online een afspraak boeken. Een makkelijke manier om zelf op uw gemak een behandeling naar keuze te plannen. Ook via uw smartphone en tablet mogelijk. Let op: niet alle behandelingen zijn online te boeken, bel hiervoor naar 06 212 442 31.

Liever niet online boeken?

Kunt u geen keuze maken of komt u er niet helemaal uit? Geen probleem! Wij bieden u graag enkele andere opties. 

Gebruik WhatsApp

Op WhatsApp zijn wij via het volgende nummer bereikbaar: 06 212 442 31 en proberen wij zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.
Via de chat kunt u bijvoorbeeld ook een foto van uw huid meesturen of een vlekje waarover u advies wilt ontvangen.

Of Facebook Chat

Op Facebook kunt u ons bereiken via de chatfunctie, evenals de chatfunctie hier op de site. Net zoals op WhatsApp kunt u hier ook een afspraak maken of een vraag stellen om advies te vragen. Wij helpen u graag!

Telefonisch contact

Spreekt u toch liever een medewerker aan de telefoon? Dat kan uiteraard, u kunt bellen naar 06 212 442 31. Tijdens openingstijden nemen wij zo goed als altijd op, zo niet wordt u terug gebeld.

Stuur een e-mail 

U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@beautyoutline.nl. Vergeet niet een onderwerp, gewenste datum en behandeling in te vullen voor het maken van een afspraak. Voor vragen kunt u natuurlijk ook mailen. 

Of vul ons contactformulier in

Voer in het formulier uw contactgegevens en uw bericht in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk heeft u voldoende informatie kunnen vinden op onze website en mogen we u binnenkort verwelkomen als klant bij ons in de salon.