Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Afspraak maken


Online behandeling boeken 

Plan gemakkelijk uw gewenste behandeling* online. Zodra de behandeling compleet is ontvangt u een bevestigingsmail in uw postvak. Heeft u vragen over de behandeling, dan zijn wij bereikbaar op 06 – 82 38 02 69

*Niet al onze behandelingen zijn online te boeken. Staat uw gewenste behandeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Duobehandelingen
De duobehandeling is een uniek concept op het eiland (en vooral gezellig). Wilt u met z’n tweeën of met meer personen iets plannen? Al onze behandelingen zijn als duo te boeken*. Neem dan contact met ons op voor een afspraak
 06 – 82 38 02 69.

*Prijs is afhankelijk van de samenstelling.

Wanneer u een reservering maakt bij ons gaat u automatisch akkoord met de huisregels.

Afspraken kunnen hierboven online geboekt worden, ook geven wij de mogelijkheid te boeken via onderstaande opties, zoals Whatsapp, Facebook Chat, telefonisch contact, e-mail, het contactformulier op onze website en uiteraard bij ons in de salon.

Bij het boeken van een behandeling laat u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. U krijg een bevestiging via de mail en een herinnering 24 uur van te voren.

Graag tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Bent u toch later, laat het ons dan weten. Indien u later bent, zijn wij genoodzaakt om uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende client. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. De behandeling zal echter wel volledig in rekening gebracht worden.

Liever niet online boeken?

Kunt u geen keuze maken of komt u er niet helemaal uit? Geen probleem! Wij bieden u graag enkele andere opties. 

Uw afspraak annuleren

Wij begrijpen dat u als klant door onvoorziene omstandigheden een afspraak soms moet verzetten. Tot 24 uur voor de afspraak zullen wij dan ook niets in rekening brengen. Wanneer er echter binnen 24 uur voor de afspraak sprake is van een afzegging, dan zullen wij 50% van de behandelkosten in rekening brengen in verband met gemaakte kosten.

Bij een No Show wordt de geplande behandeling volledig in rekening gebracht. Indien u later annuleert of de afspraak vergeet zal de eerste keer 50% van de behandelkosten in rekening gebracht worden. Bij een herhaling zullen de gehele behandelkosten in rekening gebracht worden.

Voor het annuleren van uw afspraak kunt u onderstaande mogelijkheden gebruiken.

Gebruik WhatsApp

Op WhatsApp zijn wij via het volgende nummer bereikbaar: 06 – 82 38 02 69 en proberen wij zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.
Via de chat kunt u bijvoorbeeld ook een foto van uw huid meesturen of een vlekje waarover u advies wilt ontvangen.

Of Facebook Chat

Op Facebook kunt u ons bereiken via de chatfunctie, evenals de chatfunctie hier op de site. Net zoals op WhatsApp kunt u hier ook een afspraak maken of een vraag stellen om advies te vragen. Wij helpen u graag!

Telefonisch contact

Spreekt u toch liever een medewerker aan de telefoon? Dat kan uiteraard, u kunt bellen naar 06 – 82 38 02 69. Tijdens openingstijden nemen wij zo goed als altijd op, zo niet wordt u terug gebeld.

Stuur een e-mail 

U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@beautyoutline.nl. Vergeet niet een onderwerp, gewenste datum en behandeling in te vullen voor het maken van een afspraak. Voor vragen kunt u natuurlijk ook mailen. 

Of vul ons contactformulier in

Voer in het formulier uw contactgegevens en uw bericht in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk heeft u voldoende informatie kunnen vinden op onze website en mogen we u binnenkort verwelkomen als klant bij ons in de salon.