Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Fish spa


Onze visjes in de Fish spa

Beauty Outline heeft een leuke fish spa waarin je heerlijk je voeten kunt laten masseren door de Garra Rufa visjes. De visjes zuigen de dode huidcellen van de opperhuid maar laten daarbij de onderliggende huid met rust. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheiden de Garra Rufa visje een enzym af dat een vitaliserende werking heeft op de onderliggende huid.

Het gebruik van de fish spa is geschikt voor jong en oud. In het geval van open wondjes en kalk- en schimmelnagels is het niet mogelijk om gebruik te maken van de fishspa.

Het knabbelen van de visjes voelt aan als een reflexologie-achtige massage waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de stress het lichaam verlaat en u helemaal ontspant. Mensen met psoriasis, eczeem, eelt en een zeer droge huid merken na de behandeling dat de huid rustiger wordt.

De Garra Rufa visjes:

De Garra Rufa vis beschikt over een natuurlijk enzym genaamd Dithranol. De visjes injecteren dit bijzonder heilzame enzym in de huid samen met hun eigen speeksel door zacht te zuigen, dit kan aanvoelen als “knabbelen”. Dit heeft al vele mensen geholpen hun huid te verbeteren. De Garra Rufa vis komt oorspronkelijk uit Turkije. Al eeuwenlang wordt deze methode gebruikt in de Turkse kuuroorden. De laatste jaren begint de Fish spa behandeling echter ook door te dringen in vele andere landen.

TIP: Gelieve op de dag van de behandeling geen nagels te lakken of uw voeten of benen in te smeren met bodylotion of zonnebrandcrème.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?