Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Permanente make-up


Denkt u zelf al een tijdje aan permanente make-up?

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgt uit wil zien en weinig tijd heeft of er moeite mee heeft om zichzelf op te maken. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up is permanente make-up voor u een goede oplossing. Perfect onder alle omstandigheden dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit. Permanente make-up kan worden toegepast op wenkbrauwen, lippen en oogleden om deze te accentueren en/of te corrigeren. De permanente make-up blijft drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het is geen overbodige luxe, permanente make-up biedt je veel comfort en wordt door veel mensen als onmisbaar beschouwd!

Ook voor mensen die allergisch voor gewone make-up zijn of last van hooikoorts hebben, is permanente make-up vaak de oplossing. Deze behandeling is ook geschikt voor lensdragers en erg makkelijk voor mensen met een bril.

Als je dunne- of geen wenkbrauwen hebt, dan kun je met permanente make-up een mooie natuurlijke wenkbrauw pigmenteren.
Ben je ook nieuwsgierig naar permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner of lippen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake en kijk samen met de specialiste wat het beste bij jou past. Boek hier een GRATIS INTAKE 

Tips voor permanente make-up:

✓ Neem een uur van te voren een paracetamol (geen aspirine).
✓ Je kunt beter je haar net voor de afspraak wassen, dan heb je minder kans dat je wenkbrauwen nat worden.
✓ Drink 1 dag voor de behandeling geen alcohol, dit werkt net als de aspirine bloedverdunnend.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?