Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

De schoonheidssalon


Onze schoonheidssalon is gespecialiseerd in huidverbetering

In de gezellige schoonheidssalon Beauty Outline in De Koog op Texel, kunt u terecht voor permanente make-up en diverse gezichts -en lichaamsbehandelingen voor dames, heren en tieners. Onze schoonheidssalon is gespecialiseerd in huidverbetering d.m.v. geavanceerde apparatuur en het verbeteren van de totale huidconditie (anti-rimpel, acne littekens, grove poriën) door microdermabrasie, couperosebehandelingen en QB Hed lichtbehandeling. Bij alle facials en bodytreatments worden de behandelingen afgestemd op uw wensen en wordt er een zorgvuldige huidanalyse toegepast. Dit zodat u thuis de werking van de uitgevoerde behandeling kunt voortzetten en ondersteunen met de producten van Jean D’Arcel.

Nagelstyling en totale wellness in onze schoonheidssalon

Voor nagelstyling en totale wellness bent u bij ons in de schoonheidssalon aan het juiste adres. U kunt zich heerlijk laten masseren, genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling. Of met zachte voeten naar huis gaan na een bijzondere fishspa behandeling. De fishspa is een gegarandeerd succes voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, teambuilding en vrijgezellenfeesten.

De producten

Naast de vele behandelingen die wij aanbieden, verkopen wij ook diverse producten o.a. make up en huidverzorging van Jean d’Arcel, nagellak en nagelverzorging van O.P.I., Texelse zeepartikelen in gezellige cadeauverpakkingen en cadeaubonnen vanaf €5,-. Vind hier een overzicht van de producten die we o.a. aanbieden.

Cursussen en nascholingen

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Beauty Outline. Door het volgen van cursussen en nascholingen zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden en de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Keurmerk en leerbedrijf

Schoonheidssalon Beauty Outline is een KOC leerbedrijf en draagt het ANBOS keurmerk, deze staat voor kwaliteit, professionaliteit en vakkennis.

Werken bij Beauty Outline

Wil je werken op Texel en heb je interesse om te werken in onze salon en/of winkel? Kijk op deze website of er vacatures open staan: Werken op een Eiland of bel ons op 06-21244231.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?