Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Infrarood body wrap


De Body Wrap is een ondersteuning aan het afvalproces.

Tijdens de Body Wrap behandeling wordt het lichaam tot aan de nek in de wrap – een soort slaapzak – gestopt. Hierin wordt de warmte opgehoogd tot 65 graden Celsius. Dit is afhankelijk van het gevoel van comfort. De behandelaar zal dit nauwkeurig monitoren en u te woord staan voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de behandeling gaat u transpireren. Mocht uw lichaam niet gewend zijn aan extreme hitte, dan kan het oplopen tot 350 gram transpiratie en u kunt tot 300 calorieën kwijtraken (dit komt overeen met ongeveer 20 minuten joggen). Wanneer het lichaam aan het sauna-effect gewend raakt, is het mogelijk om zo’n 500 calorieën per keer te verliezen.

De Body Wrap is ook effectief bij artritis en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, hart- en bloedvatencirculatie, pijn en stijfheid en het helpt het helen van wonden te bevorderen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en een gebalanceerd dieet te volgen. De Body Wrap is een ondersteuning aan het afvalproces.

Duur behandeling
30 minuten of 60 minuten

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?