Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 21 24 42 31

Wimpers


Wimperverlenging

Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 35-40 haartjes per oog gebruikt. U hebt geen mascara meer nodig maar kan deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. De mascara moet olievrij zijn, vraag hiernaar bij uw specialiste. De wimperextensons blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s).

Wimperserum stimuleert de groei van wenkbrauwen en wimpers

LongLashes wimperserum van Dr. Massing revitaliseert en stimuleert de groei van wenkbrauwen en wimpers. Het actieve ingrediënt Prostaglandine in Dr. Massing wimpergroeiserum stamt oorspronkelijk uit het onderzoek naar glaucoom en werd voor cosmetisch gebruik verder ontwikkeld. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. LongLashes  wordt eenmaal daags, bij voorkeur ‘s avonds, op de gereinigde huid als een eyeliner op de bovenste wimperrand aangebracht. Al na 4 tot 6 weken worden dunne en korte wimpers al merkbaar langer, sterker en dikker ook kunnen de haartjes een teint donkerder van kleur worden. LongLashes is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit en verdraagzaamheid. Dit product bevat geen kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

INTERESSE IN EEN BEHANDELING?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen? Mail naar info@beautyoutline.nl of

Bel naar: 06 - 21 24 42 31