Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Wimpers


Lash Lifting

Bij de Lash Lift behandeling worden natuurlijke wimpers gelift en er wordt er meer volume gegeven aan je eigen wimpers. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn langere, vollere, gekrulde en gezonde wimpers.

Wij raden aan voor een nog beter resultaat de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt wimperverlenging maar ook mascara overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Wimperverlenging

Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 35-40 haartjes per oog gebruikt. U hebt geen mascara meer nodig maar kan deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. De mascara moet olievrij zijn, vraag hiernaar bij uw specialiste. De wimperextensons blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s).

Wimperserum stimuleert de groei van wenkbrauwen en wimpers

LongLashes wimperserum van Dr. Massing revitaliseert en stimuleert de groei van wenkbrauwen en wimpers. Het actieve ingrediënt Prostaglandine in Dr. Massing wimpergroeiserum stamt oorspronkelijk uit het onderzoek naar glaucoom en werd voor cosmetisch gebruik verder ontwikkeld. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. LongLashes  wordt eenmaal daags, bij voorkeur ‘s avonds, op de gereinigde huid als een eyeliner op de bovenste wimperrand aangebracht. Al na 4 tot 6 weken worden dunne en korte wimpers al merkbaar langer, sterker en dikker ook kunnen de haartjes een teint donkerder van kleur worden. LongLashes is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit en verdraagzaamheid. Dit product bevat geen kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?