Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Het begin van Beauty Outline


Dit bericht is geplaatst door Erwin op: 5 oktober 2017

Hallo Beauties,
Vanaf vandaag begin ik met bloggen om jullie een kijkje te laten nemen in onze vernieuwde salon en shop. Het lijkt me leuk om jullie te laten weten wanneer en waar Beauty Outline ontstaan is. Ik ben gestart in januari 2008.

De naam
Lang heb ik nagedacht over hoe ik mijn onderneming ging noemen. Ik wilde niet mijn eigen naam verwerken, maar een professionele naam bedenken. Je kunt nooit in de toekomst kijken. Je moet er vanuit gaan dat je groeit en zelfs misschien met meerdere mensen gaat werken in je bedrijf. Ik vind dat alle medewerkers moeten delen in de eer. Ik ben nu verder en inmiddels werk ik met leuk personeel en stagiaires. Zonder hen is Beauty Outline niet compleet. Beauty Outline heeft te maken met schoonheid aan de buitenkant met een breed scala aan werkzaamheden in de beautybranche.

Het logo is ontwikkeld door mijn broer die werkzaam is in de grafische vormgeving.

Het begin
Ik ben begonnen met mijn werkzaamheden in de schoonheidsbranche als freelancer in de kop van Noord-Holland en in de Koog op Texel bij Cocky’s Kapsalon (nu Peter jouw kapper). Bij Cocky kreeg ik een kleine ruimte in de oude zonnebankkamer. Het was heel gezellig in de kapsalon, maar ik was snel uit mijn kleine salonnetje gegroeid. Door een auto-ongeluk kon ik mijn werkzaamheden niet meer op het vaste land voortzetten en besloot op één plek te gaan werken in de Koog.

Ik ben toen met mijn salon verhuisd naar de Passage 1900 aan de Dorpsstraat.

Leerbedrijf
In de passage ben ik ook samen gaan werken met stagiaires en inmiddels werk ik al 6 jaar met diverse leuke meiden die ook het mooie vak in willen. Wij zijn leerbedrijf tot niveau 4 en hebben genoeg specialisaties op dit gebied. De meeste meiden blijven 2 jaar stage lopen. Ik hoop nog een keer op een leuke jongen die ons team komt versterken. Ik vind dat wel van deze tijd. Schoonheidsspecialist, visagist of verkoper in deze branche is niet per definitie een vrouwenberoep. In de salon komen ook steeds meer mannen voor een behandeling of om een product te kopen.

Nieuwe locatie
Afgelopen jaar zijn wij verhuisd naar de Nikadel in de Koog op Texel. Een superlocatie naast Slagerij Moormann & de Boer. Het pand is heerlijk ruim en licht. We hebben nu fantastisch mooi ingerichte behandelkamers, ieder met een eigen stijl. Onze shop is nu ook veel ruimer, zodat we onze prachtige sieraden en fijne producten optimaal kunnen tonen. We hebben een ruim assortiment voor hem en haar. Ook heel leuk om sieraden, parfum, cadeaubonnen of lekker ruikende producten cadeau te geven uit onze snoepwinkel 😉

Ben je nog niet langs geweest op ons nieuwe locatie aan de Nikadel?
De koffie staat altijd klaar!

Veel liefs,
Martine