Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Luxe voetspa


Onze luxe voetspa is zeer geliefd en uniek op Texel!

Laat je voeten in een warm voetenbad zakken op onze luxe wellnessbank, gun ze een massage of laat je nagels lakken. Niet alleen je onderbenen ontspannen; je hele lichaam gaat ervan in de zen-stand. De luxe duo wellnessbank, voor een volledig ontspannende cosmetische voetverzorging is zeer geliefd en uniek op Texel!

Wij werken voor de cosmetische voetverzorging met het ‘topmerk’ OPI. De voetverzorgingslijn FEET by OPI is op basis van exclusieve botanische extracten en een vitamine complex, die er samen voor zorgen dat je voeten verlost worden van problemen en geurtjes. Pijnlijke kloven en droge voeten horen tot het verleden met deze heerlijke effectieve producten. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagels altijd op de 1e plaats. OPI heeft altijd nieuwe vrolijke kleuren, maar belangrijk is dat de lak lang blijft zitten en een fantastische kleurdekking geeft.

Alle producten zijn natuurlijk dierproefvrij!

Tip: Je kunt je teennagels ook laten lakken met gelcolor van OPI in een prachtige kleur of een natuurlijke frenchmanicure.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?