Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Nagelstyling


Nagelstudio Texel, voor handen en voeten!

Nagelstyling in de nagelstudio van Beauty Outline, de nagelspecialiste met persoonlijke aandacht voor u en uw nagels. Prachtige handen en nagels vertellen veel over u en zijn daarmee uw visitekaartje. Uw handen zijn misschien wel uw meest gebruikte lichaamsdeel. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Niet iedereen heeft van nature mooie en sterke nagels. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze mooi of lang zijn. Wilt u toch mooie nagels, zomaar.. of voor een speciale gelegenheid? Dan biedt een bezoek aan onze schoonheidssalon Beauty Outline de uitkomst. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn een sieraad voor uw handen. Kunstnagels zijn niet alleen mooi, maar ook razend populair!

Verkrijgbaar in meer dan 150 prachtige en actuele kleuren.

We werken in onze salon met de hoogwaardige nagellakken van het merk OPI. De lang houdbare nagellak, gelcolor of soak-off gel, van OPI is bij ons verkrijgbaar in meer dan 150 prachtige en actuele kleuren. Deze gels zijn eenvoudig en snel in de salon aan te brengen voor een glad, glanzend en streeploos eindresultaat, perfect voor de drukke werkende vrouw. Het product is ook makkelijk door uw zelf te verwijderen. De gels zijn geschikt voor kortere natuurlijke nagels en teennagels en voor langere nagels of teennagels die niet geheel egaal zijn, voor elke gelegenheid die een langhoudende kleur vereist!

Gellak

GelColor (gellak) by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes want er wordt veel getrouwd op Texel. Je favoriete OPI kleur blijft ongeveer 2,5-3 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. Bij ons in de nagelstudio ben je voor gellak aan het goeie adres. Wij hebben meer dan 150 verschillende kleuren gellak. En de goed opgeleide nagelstylistes staan voor u klaar.

Gelnagels

Wij werken al 10 jaar met merken zoals: OPI, Magnetic en Young Nails. Onze nagelstudio in de Koog is laagdrempelig en iedereen die mooi gestylde nagels wil hebben is bij ons aan het goeie adres. Gaat u voor een mooie french manicure of een fantastische strak gelakte nagel?

Manicure & pedicure op Texel

Voor prijzen, bekijk onze prijslijst.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?