Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 21 24 42 31

Nagelstyling


Nagelstyling voor handen en voeten!

Nagelstyling door Beauty Outline, de specialist met persoonlijke aandacht voor u en uw nagels. Prachtige handen en nagels vertellen veel over u en zijn uw visitekaartje. Uw handen zijn misschien wel uw meest gebruikte lichaamsdeel. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Niet iedereen heeft van nature mooie en sterke nagels. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze mooi of lang zijn. Wilt u toch mooie nagels, zomaar.. of voor een speciale gelegenheid? Dan biedt een bezoek aan onze schoonheidssalon Beauty Outline de uitkomst. Deskundig en mooi geplaatste kunstnagels zijn een sieraad voor uw handen. Kunstnagels zijn niet alleen mooi maar ook razend populair!

Verkrijgbaar in meer dan 70 prachtige en actuele kleuren.

We werken in onze salon met de hoogwaardige nagellakken van het merk OPI. De lang houdbare nagellak, gelcolor of soak-off gel, van OPI is bij ons verkrijgbaar in meer dan 70 prachtige en actuele kleuren. Deze gels zijn eenvoudig en snel in de salon aan te brengen voor een glad, glanzend en streeploos eindresultaat, perfect voor de drukke werkende vrouw. Het product is ook makkelijk door uw zelf te verwijderen. De gels zijn geschikt voor kortere natuurlijke nagels en teennagels en voor langere nagels of teennagels die niet geheel egaal zijn, voor elke gelegenheid die een langhoudende kleur vereist!

INTERESSE IN EEN BEHANDELING?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen? Mail naar info@beautyoutline.nl of

Bel naar: 06 - 21 24 42 31