Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Tanden bleken


Tanden bleken

Zeer populair bij ons! Testadent een tandenbleek methode zonder schadelijke stoffen. Deze bleek methode is zeer effectief, en kan de tanden tot wel 18 tinten witter maken. Testadent staat voor het onderhouden en verfijnen van het gebit zonder blijvende schade en veranderingen aan te brengen.  Omdat de tanden peroxide vrij worden gebleekt zal het resultaat altijd natuurlijk blijven en zal je nooit een “dode” kleur als resultaat hebben.

De behandeling

We beginnen altijd met een intake waarbij we kijken wat voor u werkt en welke behandeling het best bij de wensen van u passen.  Vervolgens word er een beschermlaag rondom het tandvlees geplaatst hierna kan het tanden bleken beginnen. Onze behandeling bestaat uit 6 keer 15 minuten. Dus binnen anderhalf uur loopt u weer naar buiten met een stralende witte lach, door middel van onze supreme kit.

Nazorg tanden bleken

Na het bleken van de tanden wilt u zorgen dat het resultaat zo lang mogelijk zichtbaar blijft, daarom geven wij het advies om 24 uur lang gekleurde voeding en dranken te mijden. Hierdoor komt er geen extra aanslag op de tanden en kunt u lang genieten van uw stralende witte lach. Verder raden wij u aan om de bijbehorende tandpasta te kopen. En mocht u het na enkele maanden bij willen werken, hebben wij daarvoor de touch up (plus) waarbij de tanden een nabehandeling krijgen voor een langdurig resultaat.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?