Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Gezichtsbehandelingen


Gezichtsbehandeling

Het verzorgen van je huid is heel belangrijk. Kom daarom langs voor een gezichtsbehandeling. Aan de huid kunnen we namelijk onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om je huid dagelijks te verzorgen.

Gezichtsbehandeling voor thuis

Start elke ochtend en avond met een reiniging bestaande uit een milk, waszeep of foam en lotion en een goede verzorgende dag- en nachtcrème. Het is tevens belangrijk om een goede oog crème en een hals en decolleté crème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften. Gebruik van minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een masker is aan te raden. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen. Vergelijk het bijvoorbeeld eens met tandenpoetsen; je gaat 1 a 2x per jaar naar de tandarts, maar poetst elke ochtend en avond je tanden.

Opvallende resultaten bij je huidspecialist

Naast deze normale (thuis)verzorging is het ook belangrijk om eens per 4-6 weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Deze kijkt nog even een stukje beter en specifieker naar jouw huid, dit komt omdat de schoonheidsspecialiste onder andere door een louplamp kijkt.

Behandelplan

Een gezichtsbehandeling bestaat uit een intake, een goede dieptereiniging, een masker en een verzorgingsplan, zij kan heel precies talgpropjes, gerstekorrels en ongewenste haargroei weghalen. Naast deze behandelingen zorgt zij er ook voor met kwalitatief hoogstaande producten en werkstoffen dat je huid weer in optimale conditie komt en/of blijft. Daarom is het belangrijk dat je je wensen goed doorneemt met je huid- of schoonheidsspecialist, dan kan zij aan de hand daarvan een speciaal aangepast behandelplan en advies maken. Zo kunnen jullie samen jouw uiteindelijke doel behalen, zoals minder lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie verminderen, stevigere gezichtscontouren, acne verminderen etc.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?