Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

De Skinscout


Wilt u ook weten hoe uw huid in conditie is?

Sinds Januari 2016 wordt er in onze schoonheidssalon gewerkt met de wetenschappelijke skinanalizer ‘de SkinScout’. De SkinScout is ontwikkeld in samenwerking met een Duits bedrijf, een wereldwijd marktleider op gebied van professionele meetapparatuur. Garantie voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De diverse apparaten worden gebruikt door onder anderen de NASA, diverse ziekenhuizen en het brandwonden centrum in Beverwijk. Uiteraard is er ook zorgvuldig en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat de juiste waardes zijn voor onze huid om hem in perfecte conditie te houden.

Huidmeting met de Skinscout

Voor aanvang van een behandeling wordt uw huid gemeten op talg, vocht, pigment en erytheem (roodheid). Wij kunnen zo nog preciezer bepalen welke producten en behandelingen het beste bij de behoefte van uw huid passen.

Goede en hoogwaardige producten voor de thuisverzorging zorgen voor 70% van het behoud van de huid. Dit doe je immers ieder ochtend en avond. In de overige 30% kunnen wij u met onze schoonheidsbehandelingen helpen. De producten van de schoonheidsspecialist zijn geconcentreerder en bevatten meer werkstoffen als ieder andere product dat er is te verkrijgen. Schoonheidsspecialistes zijn opgeleid om de behoefte van de huid te kunnen bekijken en in ons geval dus zelfs te meten, op deze manier kunnen wij u dus een gepaster advies geven. Door thuis met dezelfde producten als de schoonheidsspecialist te werken zijn salon en thuis behandeling op elkaar afgestemd en versterken ze elkaars werking.

Kom gerust eens langs voor een gratis meting met de SkinScout.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?