Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Uw schoonheidsspecialisteUw schoonheidsspecialiste

Ik ben Martine van Hintum en heb de opleiding tot schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste gevolgd. Mijn specialismen zijn couperose, huidproblemen, microdermabrasie, mesotherapie, permanente make-up en nagelstyling.

Aangesloten bij:

Mijn bedrijf Beauty Outline is een KOC leerbedrijf voor het vak schoonheidsspecialist en lid van de Anbos, de branche-organisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Dé nieuwste ontwikkelingen!

Schoonheidssalon Beauty Outline draagt zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op uw huidconditie. Iedere huid is namelijk uniek. “Een mooie en gezonde huid is een kwestie van aandacht en verzorging…”. Wij werken daarom dan ook met het hoogwaardige persoonsgerichte product Jean D’Arcel. Doordat we regelmatig diverse bijscholingen volgen kunt u zeker zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Beauty Outline is de meest complete beautysalon op Texel!

Gediplomeerde artsen en therapeuten!

Ik als schoonheidsspecialiste werk samen met gediplomeerde artsen en therapeuten en volg zo ook de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Drs. Edwin Molenaar: Cosmetisch arts, huisarts.
Arno Karlas: Therapeut Global Diagnostics, preventieve bodyscan.