Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Vet bevriezen


Snel en veilig afslanken! NIEUW

Stoor jij je ook aan vervelende vetrolletjes op buik, rug, bovenbenen of armen? Snel en veilig afslanken? Dat kan zonder operatie, naalden of speciaal dieet met de Body Wizard!

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone dient een periode te zitten van 8-12 weken.

De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een aanpassing in levensstijl zoals te veel eten. Met name het vergroten/opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl. Men kan er dan voor kiezen om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen.

Hoe werkt het?

Middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast, wordt het onderliggende vetweefsel gekoeld. Als vetcellen blootgesteld worden aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. Dit zorgt ervoor dat de vetlaag geleidelijk aan dunner wordt. Het resultaat? Zichtbaar minder vet! Zones die behandeld kunnen worden de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Hoe voelt het?

Een gelpad wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De huid wordt vervolgens met en applicator vacuüm gezogen. Dit kan voor een trekkend gevoel zorgen. Na de behandeling wordt de huid gekoeld. Dit voelt in het begin koud aan, maar verdwijnt na een minuut of tien en gaat over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie lezen mensen vaak een boek, doen een dutje of gaan internetten.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Is vet bevriezen geschikt voor jou?

De Cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.