Schoonheidssalon Beauty Outline De Koog, Texel

Heeft u vragen? Mail info@beautyoutline.nl of bel naar 06 - 82 38 02 69

Self-care routine


Tijd voor jezelf!

Dit komt even goed uit! Het is nu absoluut de tijd voor een self-care avondje. Dat betekend tijd voor jezelf, maar daarbij is het ook belangrijk dat je huid er daarna ook echt stralend uitziet. Toch? Voor mij is het altijd een uitdaging om zoveel mogelijk uit een product te halen. Een tube tandpasta gaat bijvoorbeeld niet de prullenbak in voordat het volledig met alle kracht is uitgeknepen. Haal het onderste uit de kan, ook als het gaat om tijd voor jezelf. Ga voor die 100% self-care en daarna zal je versteld zijn van het resultaat. Want we willen na de routine als herboren de deur uit. Hello world, its me!

Verschillende stappen

We gaan dus nu voor het ultieme self-care gevoel en we doen dit met verschillende producten en een stappenplan. Hoppa! Stap voor stap leg ik deze uit, zodat het duidelijk is HOE je het doet en WAAROM je het doet. Toevallig zit er voor elke stap een product in het Self-care Pakketje. Heb je dit leuke pakketje nog niet? Contacteer ons dan even en we bezorgen het vandaag nog. Heb je deze niet nodig? Ook prima, dan geven we je een voorsprong en wie weet bestel je het later ;). Ready?! GO!

Stap 1: Reiniging van je huid met micellair water.

Doe een kleine hoeveelheid micellair water op een watje. Masseer dit zachtjes over het gehele gelaat en verwijder daarmee grondig de onzuiverheden. Talg, vuil en make-up worden hierdoor gemakkelijk verwijderd.

Stap 2: Een peeling om dode huidcellen te verwijderen.

Breng een gewenste hoeveelheid peeling aan op de huid. Masseer met een draaiende beweging zodat deze goed door de huid wordt opgenomen. Vermijd de huid rondom de mond en de ogen. Spoel af met lauw warm water. Dep droog met een zachte handdoek. De peeling zorgt voor vernieuwing van de huid en om de opvolgende verzorgingsproducten beter op te nemen.

Stap 3: Een ampule voor een goede boost.

Gebruik de helft van het ampule (de andere helft wordt later gebruikt). Verdeel de vloeistof over het gelaat. Dep voorzichtig totdat de voedingsstoffen volledig zijn opgenomen door de huid. De ampule zorgt voor extra voeding. Het bevat erg actieve werkstoffen die je huid een nog intensievere behandeling geeft.

Wist je dat? In een ampule evenveel werkstoffen zitten als in een hele pot crème.

Stap 4: Sheetmasker voor hydratatie en huidverjonging.

Om de huid intensief te hydrateren is de sheetmasker een uitkomst. Leg de sheet op het gelaat en zorg ervoor dat de gaten op de juiste plek vallen rondom de ogen en de mond. Laat de sheet voor 15 minuten op de huid zitten. De sheet voorkomt dat de werkzame vloeistof verdampt waardoor de huid meer tijd krijgt om de stoffen op te nemen. Laat je vrienden ondertussen schrikken met een leuke selfie.

Stap 5: Een tweede boost van je huid.

Herhaal stap 3. Deze herhaling zorgt ervoor dat je de huid nog extra stimuleert.

Stap 6: Crème voor verzorging en bescherming. 

Breng een gewenste hoeveelheid crème aan op de huid en verdeel het over het gelaat. Masseer deze in totdat deze is opgenomen door de huid. De zachte crème zorgt voor hydratatie, verzorging en bescherming voor de rest van de dag of nacht. Verwijder de crème voordat je gaat slapen. Bij een crème voor de nacht reinig dan de huid weer in de ochtend. Gebruikt hiervoor een geschikt reinigingsproduct (zie stap 1).

Deze routine is een voorbeeld van een goed self-care avontuur en sneak preview voor wat voor heerlijke producten wij allemaal in de winkel hebben liggen. Na deze stappen ga jij de deur stralend uit. Maar dat zei ik je al!;).

Ook een leuke tip: Plan dit samen met een vriendin als care-date. Zo’n selfie bij stap 4 is leuk voor in jullie Whatsapp groep, Instagram of in de fotoboeken.

Het pakketje

Heb jij deze stappen gevolgd met het Self-care Pakketje? Als je de stappen goed gevolgd hebt, dan heb je ondervonden dat er een product over blijft. Die krijg je van ons cadeau! YESYES! Wel in ruil van een leuke review ;).

Laat je ons ook weten hoe het was? #beautyoutline of @beautyoutline.

Nog (g)een pakketje?
Stuur ons berichtje op social media of een e-mailtje via info@beautoutline.nl of bel/app naar 06 – 82 38 02 69.

Self-care Pakketje: € 34,95